• Lorem ipsum
FAQ
Account
Hoe kan ik een account aanmaken bij Erotiek Nederland?

Om het bestelproces in de toekomst te versnellen raden we je aan om een account aan te maken bij Erotiek Nederland. Klik hier om je te registeren. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Je kunt je wachtwoord opvragen. Dit doe je door hier je e-mailadres in te vullen. Je krijg het wachtwoord binnen enkele minuten opgestuurd via de mail waarmee je een account hebt aangemaakt bij Erotiek Nederland. 

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Je kunt je wachtwoord veranderen door bij je account informatie te klikken op: 'wachtwoord wijzigen'. 

Kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

Als je ingelogd bent kun je je account gegevens wijzigen bij account informatie. Pas de gegevens aan en klik op 'opslaan' onderaan de pagina. 

Bestellen
Hoe bestel ik bij Erotiek Nederland?

Je besteld bij Erotiek Nederland door de volgende stappen uit te voeren:

1. Je plaatst de gewenste artikelen in het winkelmandje.

2. Klaar met winkelen? Klik op de button: 'Ga naar de kassa'

3. Vul alle gegevens in. Je kunt naast je eigen adres ook kiezen voor een ander afleveradres. Klik vervolgens op de gewenste verzendmethode en betaalmoethode. Ten slotte vink je de box aan als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarde kun je hier teruglezen. 

4. Betaal via de gekozen betaalmethode

5. Na de betaling vind je het overzicht van je bestelling. Je ontvangt in de mail de orderbevestiging.

6.  Zodra de bestelling verzonden is, wordt je hier via de mail van op de hoogte gebracht. 

Hoe wordt ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling?

Nadat het pakket verzonden is, ontvang je een bevestiging van PostNL. Hierin staat dat zij het pakket in goede orde hebben ontvangen en binnenkort bij jouw afleveren. Zodra het pakket onderweg is, ontvang je een Track & Trace code.

Het pakket wordt niet bezorgd bij de buren. Zorg dat er iemand aanwezig is op het bezorgadres om het pakket aan te nemen!

Wat gebeurt er met het pakket als ik niet thuis ben?

Mocht het zo zijn dat je niet thuis bent als het pakket wordt bezorgd, dan neemt PostNL het pakket weer mee terug. Je ontvangt een mail waarin staat dat de bezorgpoging niet is geslaagd. Je vind een code in de brievenbus waarin je voor 22.00  een nieuwe bezorgpoging kunt kiezen. Als je niets doet, komt PostNL in de meeste gevallen op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Het kan ook zo zijn dat het pakket bij de tweede bezorgpoging direct naar een PostNL-locatie gebracht wordt. Dit laat PostNL aan je weten. 

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren tot het moment dat het pakket verzonden is. Wil je toch je bestelling annuleren? Neem telefonisch contact op: +31 85 130 8238 of mail naar [email protected]

Betalen
Wat zijn de voorwaarden van de kortingscodes?

De gegeven kortingscodes zijn inzetbaar vanaf een minimale besteding van €10. (Excl. verzendkosten)
Daarnaast zijn de codes maar één keer te gebruiken.  

Welke betaalmethoden kan ik kiezen?

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank iDEAL is namelijk een directe, veilige online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Uw gegevens zijn ten alle tijden versleuteld binnen iDEAL.

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

Klarna Pay Later

Kosteloos 14 dagen later betalen met Klarna Pay Later. Klarna is een steeds groter groeiende organisatie die het mogelijk maakt voor consumenten om éérst hun aankopen te laten doen, en later te betalen. 

Verzending
Wordt mijn bestelling discreet verzonden?

Je bestelling bij Erotiek Nederland wordt discreet en veilig verzonden. Goed om te weten is dat het pakket om deze reden niet bij de buren kan worden bezorgd bij afwezigheid. 

Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Voor 23:00 besteld, is de volgende dag in huis. Erotiek Nederland streeft er naar om dit te kunnen waarmaken. Wij hebben geen invloed op het bezorgproces van PostNL. 

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen €6,50 per pakket. (PostNL)

Kan ik kiezen voor een ander bezorgadres?

Je kunt, naast je factuuradres, kiezen voor een ander bezorgadres. Dit moet je aangeven tijdens het bestelproces. 

Kan ik de status van mijn bestelling bekijken?

Je kunt, na verzending, de status van je bestelling bekijken. Dit doe je door de Track & Trace van PostNL te bekijken. Je vind de code in de mail zodra het pakket verzonden is. 

Retourneren
Waar heb ik recht op bij herroeping?

Bij Erotiek Nederland heb je recht om je artikelen tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, indien de verzegeling of verpakking van het artikel niet verbroken is. In deze tijd heb je de mogelijkheid om te beslissen of je het product wel of niet houdt. Wil je het artikel retour sturen? Dan heb je na bekendmaking van herroeping nog 14 dagen om de artikelen retour te sturen naar Erotiek Nederland. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourzenden van het artikel is voor eigen rekening.

Hoe moet ik mijn artikel retourneren?

1. Vul het retourformulier in

2. Voeg het retourformulier én de bon uit de mail toe aan uw retourzending. Pak het pakket goed in en zorg dat alle artikelen volledig worden retourgezonden. Klik hier voor de retourvoorwaarden. 

2. Verstuur het pakket naar:

t.a.v. USN Group
Daltonstraat 65B
3316GD Dordrecht

 

Erotiek Nederland is onderdeel van USN Group. 

Waar kan ik het retourformulier vinden?

Klik hier om het retourformulier te downloaden. 

Wat is het retouradres?

Het retouradres is:

USN Group
Daltonstraat 65B
3316GD Dordrecht

 

Erotiek Nederland is onderdeel van USN Group. 

Wat zijn de kosten voor retourneren?

De kosten voor het retourzenden bedraagt €6,50 per pakket (PostNL). 

Wanneer krijg het aankoopbedrag teruggestort?

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na betekenisgeving van herroeping teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Je krijg bij herroeping het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het retour zenden van het artikel is voor eigen rekening

Klantenservice
Hoe kan ik contact opnemen met Erotiek Nederland?

Je kunt contact opnemen met Erotiek Nederland door het contactformulier in te vullen aan de rechterzijde van de pagina. Ook kun je je vraag mailen naar [email protected]

Ten slotte kun je voor dringende vragen bellen naar +31 85 130 8238. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00

Hoe kan ik een klacht indienen?

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over een bepaald product van Erotiek Nederland? Neem dan contact met ons op! Wij nemen je vraag direct in behandeling. Je hebt binnen 5 werkdagen antwoord op je vraag/opmerking/klacht. 

Neem contact op per mail: https://www.erotieknederland.nl/service/
Neem contact op per telefoon: +31 85 130 8238
Neem contact op per post: t.a.v. Erotiek Nederland, Daltonstraat 65b 3316GD Dordrecht

Mocht het zo zijn dat wij jouw vraag niet kunnen oplossen, dan kun je je klacht melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Het ODR-platform vind je op: https://ec.europa.eu/odr

 

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden