Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Friends With Benefits

27 Sep 2019

 

Seksbuddies. Het klinkt heel leuk, en dat kan het ook zeker zijn. Er komen bijvoorbeeld geen gevoelens bij kijken, geen romantische poespas en experimenten zonder gêne.
Het is alleen niet voor iedereen weggelegd. Je moet je goed voorbereiden. Waarom?
Zodra gevoelens om de hoek komen kijken, wordt het geen fun meer.
Take some notes guys and girls.

De seks is meestal niet exclusief

Er zijn geen officiële regels als je Friend With Benefits bent. Maar communiceren over bepaalde verwachtingen kan veel ruzies schelen. In de meeste gevallen slaap je met elkaar omdat je het leuk hebt samen op het gebied van seks. Dit betekent niet dat jullie, in tegenstelling tot in een relatie, alleen seks hebben met elkaar. Laat duidelijk weten hoe jij hier over denkt.

Jaloezie

Spot je jouw friend with benefit met iemand anders? Dat kan heel zuur zijn. Zoals hierboven omschreven is de seks in veel gevallen niet exclusief, en is er geen ruimte voor jaloezie. Het is begrijpelijk dat hij of zij niet voor je neus hoeft te staan zoenen. Geef aan dat je je niet wilt voelen als een tweede keuze. Communication is key.

Voorstellen aan familie? Niet. Doen.In een relatie is het heel normaal dat je uiteindelijk te maken krijgt met de familie van je geliefde. Dit is vaak al een grote stap. Je friend with benefit voorstellen? Doe maar niet. Waarom tijd steken in het voorstellen als het toch casual is? Ten slotte schrik je diegene alleen maar af met onnodige vragen.

STAY SAFE!

Jaja. Gebruik die condooms! Ze zijn er niet voor niets. Moeten wij nog uitleggen waarom? Nee toch. Bekijk hier het assortiment van Erotiek Nederland.